Kerko me Shume ne Web

Dictation Buddy

Saturday, 7 November 2009


Diktimin Buddy


Kriteret e Lartë, Inc

Diktimin Buddy është një program i Windows-i bazuar se të dhënat zërin tënd nga një mikrofon ose lidhje telefonike dhe ruan regjistrimin si një skedë të shëndosha ngjeshur që mund të luajnë, modifikoni, dërgoni, ose publikoj. Diktimin Buddy mund të përdoret për të kopjoj një regjistrim apo për të regjistruar bisedat telefonike nga telefoni i vetëm ose në mjediset e qendrës telefononi-karakteristikat kryesore të diktimin Buddy përfshijnë: - tipare të shëndosha aktivizimi automatik të thotë se regjistrimit fillon kur Dashuri audio janë zbuluar - automatik "save "objekte të thotë se fotografi të shëndosha janë ruajtur automatikisht kur një bisedë përfundon. Fotografi janë të ruhen në një përdorues të specifikuar në dosjen e me një file Formati i punës për emërtimin e vendosur nga përdoruesi. - Tekst Imbedded dhe objekti bookmark. - Regjistrimi dhe rishikim e dosjeve të ngjeshur duke përdorur zë të shpejtë dhe efikase Windows codecs. - Aftësia për të redaktuar regjistrimit tuaj - mbështetje Ole që ju lejon të mbjell regjistrimit tuaj në dosje të tjera të tilla si Microsoft Word dokumente. - Drejtpërdrejtë dërgimin e regjistrimit tuaj nëpërmjet postës elektronike. - Easy to use wizard audio për t'ju ndihmuar zgjidhni parametrat më të mirë regjistrimin. Programi është një zgjedhje ideale për: - formacioneve. - Regjistrimi i bisedave telefonike - Adding comments zë një dokument, duke botuar fjalime dhe të dhënat tjera të shëndosha për një faqe Web. - Mesazhet Dërgimi i zë përmes E-mail. - Re-incizim nga një diktograf portativ ose regjistrues kasetë. - TranscriptionSoftware Cmimi: $ 32,95

Software Version: 2.1

Software-Release Date: 12-10-01Size: 0,79 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, Windows2000Download Page: diktimin Buddy Download

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.