Kerko me Shume ne Web

LP Ripper

Saturday, 7 November 2009


LP Ripper


CFB Software

LP Ripper bën detyrën e konvertimin e LPS vinyl, kaseta dhe kaseta me fotografi MP3 apo CD-ve shumë më të lehtë. Vetëm rekord çdo anë të LP tuaj si një file të vetëm WAV në kompjuterin tuaj. LP Ripper ndan automatikisht fotografi në një skedar të veçantë WAV për çdo udhë. Opsionale, kjo mund të telefononi MP3 Encoder WMA tuaj ose për të prodhuar një fotografi të veçantë ngjeshur për çdo udhë. Ju mund të dëgjoni previews e këngë dhe vizualisht shkurtojë të fillojë dhe të përfundojë duke përdorur trashë / ndarje holluar me ekran ekran grafik. Zbehet dhe heshtja gjithashtu mund të aplikohet në fillim dhe në fund të çdo track. Parametrat Preset janë të përfshira për MP3 dhe WMA freeware Encoders, FastEnc dhe WM8eutil.Software Cmimi: $ 29,95

Software Version: 6.3

Software-Release Date: 2-2-04Size: 1,21 MB

Platformë: Win98, WinME, Windows2000, WinXPDownload Page: LP Ripper Download

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.