Kerko me Shume ne Web

File Audio Processor

Saturday, 7 November 2009


Audio File Processor


Sprintbit Software

Audio File Processor është një zgjidhje e plotë për Multimedia Editing - Menaxhim dhe përfshin: File Manager for Windows 9x/ME/NT/2000/XP me Zip Archiver, Lidhje Validator, Folder Synchronizer, File Search - Replace, Split - Fotografi të bashkojë dhe të tjera. File Renamer vjen me funksione të veçanta si presets rast, fjalët përkthyes etj ID3 Audio Tagger for MP3, MP2, OGG, WAV dhe dosjet MPC. CD Audio Grabber mund të kopjoni këngë direkt në WAV, MP3, WMA dhe OGG. CD-DVD Writer mund të shkruaj Data - Joliet / ISO9660 dhe disqe disqe Audio në fluturojnë, mbështet Burn-teknologji Prova me përdorimin e lartë shkruani shpejtesi, disk multisession, ISO fotografi eksportit dhe importit. CD Audio Grabber dhe CD-DVD Writer punon me lehtësi dhe me IDE SCSI CDR / W drives. Software ka tre Multimedia Lojtaret, që mund të luajnë të gjitha mbështeten audio dhe video formats, duke përfshirë ekran të plotë video mode. Njeri i shoqërueshëm është i përfshirë kështu që ju mund të lehtë vendosur vëllimin audio, ekuilibër, zgjidhni kartat zë, rezultatet audio dhe burimet për të riparë dhe regjistrim. CDDB Baza e të dhënave mbështet një web-bazuar ose bazës së të dhënave CDDB lokale; lejojnë dërgimin e të dhënave të reja ose të rishikuar në një bazë të dhënash on-line. Audio Recorder ju mundëson të regjistroni të dhënat audio në fotografi të ndryshme nga burime të ndryshme. Converter Audio dhe Audio Editor ofron mbi 40 metoda, filtra ose efektet që mund të aplikohen për të file audio. Visual Audio Editor le ju redaktoni file audio vizualisht waveform në një dritare të veçantë, rekord dhe do të krijojë fotografi audio, përveç ndonjë pjesë e file audio, Luaj një file audio ose ndonjë pjesë të saj. Tekst Për Audio për konvertimin e tekstit të audio. Media Library për mediat fotografi cataloging tuaj. Playlist Menaxheri i punon me m3u, pls asx dhe dosjet playlist. Picture Viewer me shumë funksione për përpunim foto. Supported formats: MP3, MP2, WMA, OGG Vorbis, WAV, AU, WAV kompresuar, GSM, RAW, VOX, G726, G723, G721, MIDI, WMF, MPEG, ASF, AVI tjera. Programi ka funksion të veçantë operacion të Serisë, operacionet masive mbështetje për dosjet. Çdo gjë është e integruar me Menaxheri i dokumentit për administrimin e file lehtë.Software Price: $ 49

Software Version: 3,4

Software-Release Date: 3-21-04Size: 12,62 MB

Platformë: Win98, WinME, WinNT 4.x, Windows2000, WinXP, Windows2003Download Page: file audio processor Shkarko

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.