Kerko me Shume ne Web

Ultimate Encoder 2004

Saturday, 7 November 2009

Ultimate Encoder 2004


Ultimate Sistemet, srl

Ultimate Encoder 2004 është një besnikëri të lartë CDA/MP3/WMA/AVI / / WMV Audio / Video Encoder dhe decoder për Windows 2000, XP apo të lartë, me integruar CD-Grabber, MP3 mbështet nga 8Kbps me 320kbps dhe WMA9 (Windows Media Audio V9 ) nga 4Kbps të 768Kbps, 100KHz, 24-bit. Cool me një ndërfaqe të përdoruesit. Ajo merr si input Windows PCM. Fotografi WAV ose këngë CDAudio, dhe kodon ato që të MP3 ose WMA files audio të cilat mund të luhet me ose WinAmp Media Player. Ai gjithashtu ka ndërtuar në decoder që decodes MP3 Audio ose fotografi WMA to Windows PCM fotografi wav. Ai mbështet Line-In/Microphone jetojnë regjistrimit direkt në MP3 ose WMA files audio. MP3 Recorder përdor iVAS (Inteligjente Zëri Aktivizimi System) në mënyrë që të shkurtojë heshtjen kur regjistruar një bisedë zë. Ju gjithashtu mund të shifroj. AVI,. MPG,. Fotografi të WMV ASF (Windows Media Audio V9) fotografi ose zë për fotografi WMV nga pajisje të kapur juaj TV, Webcam apo kapjen e ekranit.Software Price: $ 39

Software Version: 5,02

Software-Release Date: 7-1-04Size: 15,48 MB

Platformë: WinXP, Windows2000Download Page: Ultimate Encoder 2004 Shkarko

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.