Kerko me Shume ne Web

IP Overtime Tracker

Saturday, 7 November 2009


IP jashtë orarit Tracker


Packaging Informacione

IP OT Tracker është një program që ju lejon të shpejt dhe me lehtësi rrugën jashtë orarit tuaj. Përdorin atë për të regjistruar jashtë orarit tuaj dhe të gjenerojë raporte mbi kërkesën. Ju mund edhe rregulloje templates për raportin tuaj të raporteve doganore. Asnjëherë mos humbas duke paguar për punën jashtë orarit tuaj përsëri, ju mund të shpejt dhe lehtë rrugën e orëve jashtë orarit tuaj duke përdorur IP Tracker. Në qoftë se kjo ju ndihmon të merrni mbrapa 1 orë jashtë orarit të humbur, ajo ka shumë të ngjarë të ketë paguar për vete!Software Çmimi: $ 9,95

Software Version: 1,01

Software-Release Date: 4-4-04Size: 0,95 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: IP jashtë orarit Tracker Shkarko

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.