Kerko me Shume ne Web

II_WorkProject

Saturday, 7 November 2009


II_WorkProject


Integrimi Image

Mbani gjurmët e sa kohë keni shpenzuar duke bërë projekte të ndryshme të punës. E bën të lehtë për të faturë pushtet tuaj të punës për kompani të tjera apo e përdorin atë nga brenda. Ndërtuar projekti juaj hierarkike / dru llogari. Easily fillojë logging kohë të projektit duke përdorur në ndërtimin e-timer kaluar. Zgjidh një llogari të projektit dhe të shënoj atë në një detyrë të zgjedhur. Supports multiple users, projekte, llogaritë. Minimum kohë rekord increments janë poshtë në një të dytë. Faturimi dhe vlerësim kosto. Raportet e eksportit të aplikimeve të tjera. Printuar e drejtpërdrejtë të raporteve. Windows integrimit taskbar. Programi vjen me një përbërje të plotë, veçori uninstall dhe online-ndihmë. Freeware shareware dhe produkteve të tjera në: www.image-integration.comSoftware Price: $ 15

Software Version: 4,3

Software-Release Date: 8-9-04Size: 1,18 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: II_WorkProject Download

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.