Kerko me Shume ne Web

FreeRIP

Monday, 21 September 2009


FreeRIP MGShareware FreeRip është e lirë dhe të lehtë-për-kërkesë që mund të përdorni rekord audio dixhitale këngë direkt nga disqet kompakt në fotografi PC. Ju mund të ruaj gjurmët CD audio të CD-fotografi WAV cilësisë ose shifroj ta MP3 ose OGG Vorbis compressed format audio. Ajo gjithashtu mund të konvertohet / fotografi shifroj audio / nga Wav/MP3/Ogg formate. FreeRip gjithashtu ju lejon juve të përshtateni dhe të vëllimit të pista mbështet Freedb dhe ID3 tagging kështu që ju mund ta shkarkoni automatikisht pista e informacionit CD dhe se ata në dosjen koduara. Për më tepër FreeRIP përfshin një bar search muzikë. Ky software është i shpërndarë si freeware kështu që është e lirë për përdorim. Software Çmimi: Freeware Software Version: 2,90 Software-Release Date: 9-14-04 Size: 1,14 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: FreeRIP Download

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.