Kerko me Shume ne Web

Active MP3&WAV Player

Monday, 21 September 2009


MP3 Aktivë & WAV Player Multimedia Soft MP3 Aktivë & WAV Lojtari është një kontroll ActiveX zhvilluar nga multimediale e butë që e bën të lehtë për të shtuar kapacitetet e shëndosha rishikim të aplikacioneve të shkruara me mjediset zhvillimin më të shpërndarë që të pranojë të tilla si kontrollet ActiveX Visual Basic dhe Visual C. Falë një sërë metodave intuitive me emrin, programuesit do të jetë në gjendje të kryej rishikim të shëndosha duke përdorur formatet më të shpërndarë shëndoshë MP3 dhe WAV. MP3 rishikim është i bazuar në motorin Xaudio: Xaudio ofron më të fortë dhe më të shpejtë zbatimi MP3 motor në të gjitha platformat, dhe aktualisht është duke u përdorur nga qindra e mijëra njerëz rreth botës. Kontrolli mund të japim informacione të detajuara për programues shëndoshë ngarkuar fotografi dhe është në gjendje të retrieving tag ID3v1 e skedarëve MP3. Software Price: $ 64 Software Version: 1.5 Software-Release Date: 2-25-03 Size: 3.3 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: MP3 Aktive & WAV Player Download

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.