Kerko me Shume ne Web

CDH Media Wizard

Monday, 21 September 2009


CDH Media Wizard CDH Productions Central elektrik të gjitha-në-një media player, playlist (duke përfshirë edhe video ekran të plotë), konvertim, editor, regjistrues, dhe shumë më tepër. Karakteristika të tjera të avancuara përfshijnë audio dhe të dhënat e CD / DVD regjistrim, video capture, krijimi video / kombinuar / nxjerrjen, editing, video grumbull të përpunimit, të menaxhimit të medias, audio shkrihen, MusicID njohje audio, search lyrics, dhe më shumë. Përmbajtja audio video fotografi mund të nxirren dhe të ruhen të shëndosha fotografi, dhe korniza edhe mund të nxirren të imazheve fotografi në mode grumbull. Dosjet e videove gjithashtu mund të krijohen nga images ende kuadri dhe / ose video të tjera. Conversions Supported përfshijnë: CD të WAV, MP3, WMA dhe OGG, MP3/WMA/OGG/WAV/AIF/VOX/MP2/MPC/G.72x/AU/RAW të MP3/WMA/OGG/WAV; WAV/MP3 / WMA / OGG për të djegur CD, WAV/MP3 Compression, dhe dy-conversions mënyrë midis MPEG-1, MPEG-2, AVI, WMV, Multi-Page TIFF, dhe FLIC. Opsionet janë në dispozicion për MPEG VCD, SVCD, DVD dhe e prodhimit në përputhje. Kur konvertimin nga CD audio, track informacion mund të shkarkohet në mënyrë dinamike nga CDDB dhe përdoret për të ruajtur automatikisht emrin fotografi. Video redaktimi është në dispozicion për AVI (jo e ngjeshur), AVI (kompresuar duke përdorur ndonjë codec në dispozicion), MPEG-1, MPEG-2, WMV, dhe ASF. Operacionet Gjithëpërfshirës video editing janë dhënë (fshini kuadër, fshini përzgjedhjes, kulture, resize, rotate, pasqyrë, rrokullisje, trim, mbulesë tekst, përshtatur vëllimit audio, etj). Përveç kësaj, një listë të gjerë e mbi 30 efektet dhe veprimet rregulluese ngjyra të lejojë për zgjerimin video fuqishëm dhe ndyshimin. WAV, WMA, MP3 audio files dhe mund të futet në video ose nxjerrë nga video dhe BMP, GIF, JPG, PiCture eXchange, PNG, RAS, ppm, TGA, TIF dhe janë formatet e mbështetur imazh qe mund te futet ose të nxjerra . Shumica e operacioneve të përpunimit video gjithashtu mund të kryhet në mënyrë grumbull në një listë të skedarëve video duke përdorur software-së Serisë Video processor. Kompletimi dhe aftësitë drag drop, plotësisht interface skinnable, redaktimi audio tag, mbështetje CDDB, dhe preferencat e dhunti të shumta (për kontrollin maksimum) janë gjithashtu të pranishëm! Software Çmimi: $ 50 Software Version: 9.5 Software-Release Date: 6-4-04 Size: 9,45 MB Platformë: Win98, WinME, WinXP, Windows2000 Download Page: CDH Media Wizard Download

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.