Kerko me Shume ne Web

Precision CD WAV MP3 Converter

Monday, 21 September 2009


Precision CD MP3 WAV Converter Roemer Software Përfshirë Precision Digital Audio Extractor bën kopje të saktë dixhitale e audio CD's përdorur korrigjimi automatik gabim. Retrieve dhe dorëzojë informacion CD duke përdorur bazën e të dhënave online FreeDB. Keep mbledhjes tuaj muzikë organizuar me automatik: track emërtimin e, artist / folder krijimin e albumit dhe tagging MP3 ID3. Ka gjithashtu një editor ID3 tag. Gjurmët ruhen si WAV ose MP3 (ose CBR VBR). Windows 95, 98 dhe ME përdoruesit mund të ekstrakt CD këngë tregohet si WAV në Windows Explorer. Precision CD MP3 WAV Converter është projektuar për fillestar dhe përdoruesit e përparuar njësoj. Drag and drop çdo numri i dosjet Lista e konvertimit. Kontrollet kanë një faqosje të thjeshtë, logjik. Pop-up tooltips ndihmojë për ta bërë vetë-shpjegues interface. Krijoj prodhimin me cilësi shumë të lartë të kontrollit të sakta mbi conversions. MP3 encoding përdor CBR, VBR dhe modes Prill. Përdorimi Automatik Easy Presets për krijimin e thjeshtë MP3 ose zgjidhni Manuali apo modes i ekspertëve për parametrat më të gjera. Convert për dhe nga të gjitha formatet e supported: WAV, MP3, Windows Media Audio 8 dhe 9 dhe Ogg Vorbis. Ka gjithashtu një regjistrues WAV që mund të kapni dhe konvertohet regjistrimet, kaseta, streaming audio e internetit, mikrofoni ose ndonjë zë, në formatin dixhital WAV. Të gjitha converter dhe settings nxjerrës CD janë ruajtur në dalje. Paketa përfshin LAME-MP3/OGG Encoder, v3.92 MMX dhe Windows Media Audio 8 dhe 9 codecs. Versione 1,5, 1,6 mbështetje shtesë për të gjitha platformat Windows dhe të reja: file formats, treguesit e progresit (DOS Window hequr), nxjerrës CD, zgjerime dhe interface drag and drop Support Në përdorim në mbarë botën nga profesionistë dhe individë ashtu. Të reja të ndërtuara në zbritje-automatike nëse blerë gjatë gjykimit. Software Cmimi: $ 20,00 Software Version: 1.6 Software-Release Date: 4-9-03 Size: 5,86 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: Precision CD MP3 WAV Converter Shkarko

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.