Kerko me Shume ne Web

PicturePlayer

Monday, 21 September 2009


PicturePlayer Software-Entwicklung Klaus Schwenk PicturePlayer është një prezantim imazh program që është projektuar posaçërisht për përdorim me ROM CD / DVD, që paraqet imazhe individuale vë në muzikë dhe mbështetje të fuqishme. Features: - Optimized për përdorim në CD / DVD ROM - PicturePlayer mund të jetë e filluara nga CD / DVD pa pasur nevojë të instalojë atë - Easy to use - user interface Simple - integrim zanore (sfond muzikë ose parametrat individ të shëndoshë image) - Një info - pasazh teksti mund të shtohet për çdo imazh. - Timer ose keyboard-kontrolluar paraprakisht foto - Nuk DLLs unike ose xhirojë-module kohore - Nuk ka procedurë civile (vlen për PicturePlayer vetëm, jo për ShowCreator) - Në 400 KB, PicturePlayer është shumë e vogël dhe të përshtatshme për përdorim në disketë - Perkujtimore : Scrambler për mbrojtjen fotografi imazhit. Përdorimi i saj kryesor: - tregon Slide - Picture CD / DVD - Picture floppy disqe - Foto prezantim që paraqet imazhe vë në muzikë - prezantime Picture me background music - Prezantime Corporate - Katalogjet Product - photos Vacation - udhëzimet e punës - Fjalime - PicturePlayer Diplomë punës thekson Duke pasur parasysh tregojnë se programet diapozitivësh janë një monedhë një duzinë PicturePlayer çfarë e bën një zgjedhje të mirë? PicturePlayer është një zgjedhje e shkëlqyer, nëse: - Ju doni të krijoni një tregojnë rrëshqitje në CD / DVD - Ju dëshironi të shtoni të shëndosha për imazhet tuaja - Ju do të donte të info-të akordojë një pasazh teksti për çdo imazh - Ju doni të mbrojtur imazhet tuaja me një coder - Ju jeni duke kërkuar për një program që e lehtë për t'u përdorur Software Cmimi: $ 24,95 Software Version: 1,80 Software-Release Date: 7-6-04 Size: 2,36 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, Windows2000, Windows2003 Download Page: PicturePlayer Download

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.