Kerko me Shume ne Web

AVS Audio Utilities

Monday, 21 September 2009

AVS Audio Utilities AVS Media.com AVS Audio Utilities është një paketë të shërbimeve të fuqishme audio dixhitale. Apeli i ketij programi vjen nga e lehtë të saj për të përdorur, saktësisë dhe stabilitetit. AVS Audio Utilities përfshin katër magjistar-vetëquajtur aplikime (Audio Recorder, Audio CD Grabber, Audio Converter dhe Audio CD Writer) dhe të avancuara dhe të fuqishëm, profesional, full-featured digital Audio Editor. Ju mund të përdorni AVS Audio Editor për të regjistruar muzikë tuaj, zë ose informacione të tjera audio, edit it, aplikohen efekte të ndryshme, përzierje me audio ose pjesë të tjera muzikore, shtoni efekte si Reverb, Chorus, Echo dhe shumë të tjerë, të krijojnë MP3s dhe të tjera compressed audio. AVSAudioEditor mbështet të gjitha formatet audio file kryesore. Programi mund të zgjerohet përmes DirectX plug-ins. AVSAudioEditor ju lejon që të analizohen dhe direkt redaktoni tingujt tuaj duke përdorur dritaren Analiza Frekuencave. Duke përdorur AVS Audio zbatimet Utilities ju mund të: rekord Audio Recorder muzikë tuaj, audio zë apo të tjera në formate të ndryshme audio (PCM, MP3, WMA etj) zgjedhjen e pajisje regjistrimi si mikrofon, audio CD të tjerët dhe duke saktësuar parametrat për çdo pajisje; Audio CD Grabber grabb këngë nga CD audio në hard drive, shkarkoni dhe ngarkoni në nga freedb (një bazë të dhënash në Internet kompakt disk) dhe burime të tjera dhe kopje të tyre në diskun tuaj lokal; Converter Audio convert audio files tuaj nga një formë në një tjetër specifikuar frekuencën, numrin e kanaleve, bitrate dhe parametrat e tjerë; Audio CD Writer lehtë të krijojë audio CD me këngë nga MP3, WAV, OGG dhe formate të tjera digjitale muzikë, kështu që ju mund të dëgjoni muzikën tuaj të preferuar në çdo CD-player. Formatet në vazhdim të files audio janë supported: - Uncompressed WAV PCM; - Compressed WAV (GSM, ADPCM, DSP, U-Ligji, A-ligji dhe të tjerët); - MPEG2 Layer 3 (MP3), MPEG2 Layer 2 (MP2); - WMA (Windows Media Audio) - Ogg Vorbis; - MPC (Music Pack) - VOX (bashkëbisedor ADPCM) - Raw (PCM Uncompressed, U-Ligji, A-Ligji); - G.726, G.723, G.721. Software Cmimi: $ 29,95 Software Version: 1.5 Software-Release Date: 10-27-03 Size: 11,51 MB Platformë: Win98, WinME, WinXP, Windows2000 Shkarko Faqe: AVS Audio Utilities Shkarko

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.