Kerko me Shume ne Web

LP Recorder

Monday, 21 September 2009


LP Recorder CFB Software LP Recorder është projektuar posaçërisht për rekord LPS vinyl të CD-standart WAV files. Këto më pas mund te shnderrohet ne fotografi MP3 ose të ruajtura në CD. LP Recorder është një program shoqërues ideal për të LP Ripper. Karakteristika të veçanta të LP Recorder përshtatshme për regjistrim vinyl për fotografi WAV përfshijnë: Automatikisht rregullon nivelet optimale regjistrimi për të shmangur shtrembërimin. Fillojë Auto stop auto dhe për operacion i lehtë. M Visual stereo nivel mund të përdoret për të kontrolloni nivelet e regjistrimit përpara dhe gjatë regjistrimit. Metra Niveli janë shfaqur edhe në qoftë se nuk mbështetet nga soundcard tuaj, etj Software Cmimi: $ 29,95 Software Version: 6.0.4 Software-Release Date: 2-2-04 Size: 1,00 MB Platformë: Win98, WinME, Windows2000, WinXP Download Page: LP Recorder Download

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.