Kerko me Shume ne Web

Digital DJ Studio4

Monday, 21 September 2009


Digital DJ Studio4 Automated Digital Music Corp Cilësisë dhe automatizimi Studio music video. Non stop, nuk muzikë përsëris, 24-7 besueshmërinë, caktimin e plotë, ndjekja, dhe profesionale Mixing. Përdorim në transmetimit, sistemet Sfondi muzikë, Digital Juke Boxes, Disc Jockeys dhe Home Systems. Studio4 përfshin - DJ Digital Music Player Pro Sistemit? w / seamless përzierjen module profesionale, Multi-mikser Player, Player Skins, Live DJ, Album mbulon, mode Video, Voice over, po shuhet kaloni jashtë, kërkesën e menjëhershme dhe më shumë! Përdor të gjitha audio formate standarde dhe video nga WAV to MP3 dhe WMA. Kërkesë Jukebox stil ndërfaqe me shumë hyrje të largët sistemit të sigurimit të nivelit ** Digital DJ Automated Music Sistemit Programi Manager? / Pro w Atmosfera Scheduler ju jep kontroll të plotë për planifikimin dhe programimin e përditshme. Kontroll i plotë i Promos, Werbung, Genre s, përfundojnë logging për raportimin e statistikat. Studio4 Pro Lojtari ka një Shiko fleksibile dhe Feel w / 5 ndryshme U / I Mënyrat e Perdorimit: mode I plotë të pushtetit, DJ / Manager mode, mode Jukebox (kërkesat e lejuar), mode Sfondi muzikë, kërkesë Remote / mode shikues, MBI Screen Custom Reklamim , Atmosfera Override, Player Setup, Detail Logging, Web Kërkesa Interface dhe të avancuar? Më fal? Functionality Studio4 Menaxher Programi ka komplet caktimin Kontrolli mbi luajnë Music, prishet, Promos, kartat e identitetit dhe të luajë stacionin e garantuar. Multi-atmosferë nivel dhe peshën zhanër të Përditshëm konfigurohet, javore, mujore, pushime, varg datën, kohën settings game. Easy to use test mode orar. Advanced Record Level Program Director. Set 2 nivelet e pikave përzierje, BPM, pozicionet tabelë, frekuencë të luajë, Album mbulon, tekst kënge dhe më shumë? Auto shtoni magjistar, selektiv eksportuese dhe importuese. Vetë Riparimi i Sistemit të jep Besueshmëria e Lartë. Broadcast RIAA dhe radio stacioni DMCA complient music mbi ajrit ose të internetit me tona Manager opsionale të lirë Station. Perkujtimore Digital DJ File Manager dyqane dhe modifikon plotë DDJMS Informacione tonë ekskluzive me ID3 Tag gjenerator. Software Çmimi: 199,00 $ Software Version: 4,1 Software-Release Date: 11-20-03 Size: 12,4 MB Platformë: Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: Digital DJ Studio4 Shkarko

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.