Kerko me Shume ne Web

Agnitum Outpost Security Suite Pro 2009 6.5.5

Thursday, 6 August 2009


Post i Sigurimit Suite Pro është një zgjidhje të shpejtë të sigurisë në Internet proactively që mbron SOHO përdoruesit kundër një gamë të gjerë të kërcënimeve aktuale dhe të ardhshme që variojnë nga malware për të hakerat të identitetit kompromis. Programi tipare një çmim-fituese firewall, fast and reliable antimalware, unik Host Mbrojtjen modul, web transaksionit dhe mjete të sigurisë, dhe një vetë-learning antispam motor për mbrojtje të plotë në internet. Në zemër të Suite, industria-udhëheqëse bidirectional firewall rojet përdoruesit 'qasje rrjetit, i mbajtur ato të sigurtë ose të papërshtatshme nga lidhjet me qëllim të keq, të brendshme apo të jashtme shkelje, të pasigurt dhe URLs rreziku i humbjes së të dhënave private. E fuqishme dhe efikase antimalware skaner që përfshin kushtuar antivirus dhe antispyware motorë do të mbrojë kundër çdo përdorues të mundur llojin e infektimit: viruset, worms, Spyware, keyloggers dhe më shumë. Unike e teknologjisë SmartScan 2 përsëritet Scans bën shumë më të shpejtë të plotë. Mbrojtja e Host modul merr një qasje të re për luftën kundër malware: ai para-empts ekzaminimin e infektimit nga sjellja e një objekti të monitoruar, proactively bllokuar atë nga kryerjen e çdo aktiviteti të paautorizuar. Ky tip i mbrojtjes-in advance-i ndihmon për të ndalur të panjohur malware përpara se të mund të aktivizojë payload e saj destruktive dhe bën tradicionale nënshkrim skanerave kryesisht panevojshme. Për të mbajtur të pastër në postë e Hedhurinave email-it, të Suite's multi-client antispam komponent do të mësojnë dhe të fut në kujtesë atë që përdoruesit define si spam dhe të aplikojnë këtë njohuri për të ardhmen e kategorizojnë email, trajtimin e problemit të bllokuar në një nivel personal. Special ngacmoj-teknologjive prova se mbrojtja e integritetit të siguruar avanpost komponentet e sigurisë nuk mund të deactivated nga sulmet në shënjestër.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.