Kerko me Shume ne Web

Internet Download Accelerator 5.7

Friday, 7 August 2009


Internet Download akselerator është lehtë për ta përdorur dhe efektive që mund menaxher shkarko shkarko rritje e shpejtësisë deri në 500 për qind. Ajo përdor intelektuale multi-seksionin shkarko teknologjinë më të mirë për të siguruar ecurinë e mundur për të gjitha llojet lidhje, Rinis thyer downloads, mbështet FTP, HTTP HTTPS dhe protokolleve, firewalls, proxy servers, cookies, redirects, autorizim dhe një shumë të platformave të ndryshme dhe serverat. Me IDA ju mund të shkarkoni dhe për të shpëtuar nga popullore video video sharing services: YouTube, Google Video, metacafe dhe të tjerët. IDA ju lejon përshtatshme menaxhuar nga shkarkimet e tyre në orginizing kategori me zbulimin automatik kategori opsion. Kategoria lista ka uniqe drag dhe drop shkarko mundësitë e menaxhimit. Një tjetër tipar origjinal është Aktiv Visual cart teknologjia e cila përmirëson ndjeshëm shkarko përvojën tuaj duke dhënë juve akses të shpejtë e më të dobishme program features. Integruar FTP Explorer ju lejon përshtatshme të shfletoni faqet FTP. IDA gjithashtu ju lejon të shfletoni arkivat ZIP para ngarkimit të tyre dhe për të zgjedhur vetëm e dëshiruar në fotografi për ta shkarkuar. IDA integron në Internet Explorer, Firefox, Google-krom, Apple Safari, Mozilla, Opera dhe të tjerët. Gjithashtu IDA shton një toolbar për Internet Explorer, monitoron sistemin Clipboard dhe bashkëpunon me antivirus programeve. Other features include: plug-ins mbështetje, lëkurat support, scheduler, menaxher site, importit dhe eksportit të listës shkarko, shkarko shpejtojë llojeve të ndryshme, histori downloads, multi-gjuhën interface option. IDA integron në MyTopFiles.com fotografi katalogu ju bërë të mundur për të kërkuar për fotografi dhe pasqyron drejtën nga e programit dhe të merrni informacion në lidhje me më popullore software, muzikë, arkivat, dokumente etj Duke nënshkruar ju do të jeni në gjendje të shtoni komentet për fotografi, shtoni fotografi të preferuarat tuaja që ju mund të çdo kompjuter të lidhur në internet. Editor përmbledhje: Daily Rishikimet Team, 2006/04/05 01:10:10 Internet Download akselerator mënyrë drastike do të rritet shpejtësia e juaj downloads. Get këtë mjet ekskluziv dhe shih tuaj downloads përshpejtuar nga 500 për qind. Me ecurinë superiore dhe të thjeshtë të interfejsit këtë mjet zgjidh problemet thelbësore që të çojë në shkarkimet e ngadalshme; Low shpejtuar, downloads rinisjen e thyer dhe menaxhimin e shkarkuar files. Ky mjet i ndan inteligjente e shkarkimit fotografi në disa pjesë dhe njëkohësisht dinamik downloads tyre gjatë shkarko veten. Ky mjet i mbështet të gjithë popullore shfletues si Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, Netscape dhe të tjerë me anën e të cilit ajo mbështet HTTP, FTP dhe HTTPS protokolleve. Ky mjet është i aftë për të monitoruar sistemeve Clipboard tuaj për të zbuluar e URL-në Clipboard. Mjet i efektshëm është në përputhje me çdo lidhje dhe mbështet lëkurat, plug-ins shpejt dhe kontrollon çdo updates. Kjo duhet të ketë mjet mbështetet me karakteristika të thjeshta dhe gjithashtu një bar IDA për Internet Explorer.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.