Kerko me Shume ne Web

Panda Cloud Antivirus Beta2 0.08.82

Thursday, 6 August 2009


I parë dhe vetëm të lirë cloud bazë antivirus hollë-klient me 50 për qind më pak ndikim në PC krahasuar me ecurinë e industrisë mesatare. Me cloud panda antivirus, panda Sigurimit është futur një model i ri i mbrojtjes se utilizes një agjent i hollë-klient dhe server arkitekturës cilat proceset dhe blloqe malware në mënyrë më efikase se nënshkrimi lokalisht instaluar me bazë produkte. Nga lëviz malware skanimit dhe vendosmëri për të procesit të aplikimit cloud dhe jo-ndërfutur zënie mbi teknikat e klientit të arkitekturës, panda antivirus cloud është në gjendje të ofrojë mbrojtje kundër të përparuara të ri dhe të panjohur me një peshë e lehtë viruset hollë-client agjent se mezi konsumon çdo PC burimeve. Tradicionale për produktet antivirus PC mbështeten në teknologjitë e instaluar në vend të shumta të cilat zë në çdo fotografi në shtresa të ndryshme (hyrjes vector, fotografi dhe ekzekutimin e sistemit) dhe scan tyre duke përdorur teknika të ndryshme (antivirus, heuristics, futje parandalimin, analiza të sjelljes, etj.) Ky proces rezulton në përdorimin e rëndë lokale PC memoria dhe CPU burimeve, duke ndikuar negativisht në ecurinë. Panda antivirus cloud i holle-client agjent prezanton një filozofi të re për qasje në asynchronous cloud-skanimit. Ajo kombinon zbulimin teknologjive lokale me kohë reale cloud-skanograf për të maksimizuar rezultatet ndërsa minimizuar konsumit të burimeve. Ky model i bllokon optimizuar programe dashakeqe si ato përpjekje për të ekzekutuar, ndërsa më pak e rrezikshme menaxhimin e operacioneve përmes jo-ndërfutur sfondi Scans. Panda antivirus cloud përfshin lokale dhe të largëta antivirus, anti-Spyware, anti-rootkit, heuristics dhe goodware cache, ndërsa vetëm konsumon një mesatare prej 17 MB RAM dhe 50 përqind e të intervistuarve të PC performance ndikim në krahasim me mesataren e industrisë.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.