Kerko me Shume ne Web

Rising Antivirus Free Edition 20.56

Friday, 28 August 2009


Rising Antivirus mbron kompjuterat tuaj kundër të gjitha llojeve të viruseve, Trojans, Worms, Rootkits dhe programe të tjera me qëllim të keq. Easy to use, Active teknologji Mbrojtjes, patented Panjohur Virus Scan dhe teknologjinë e pastër dhe teknologji të patentuar Smartupdate antivirus të instaluar në rritje dhe të harrojmë të prodhimeve dhe jep të drejtën që të përqëndrohen në punët tuaja me kompjuterin tuaj. Key Features: proaktive e teknologjisë së mbrojtjes, Teknologjia patented Duke analizuar për Viruset panjohur, patented Fully Automatic SmartUpdate, Smart Virtual Machine me Sjellja dhe Paketimi modeli njohjen, mbrojtjen e Aplikimit, vetë Mbrojtjes, Application Access Control, Programi për fillimin e kontrollit, Malicious Sjellja Zbulimi, fshehur Procesi i Zbulimit , Computer Security Check, Platforma e Sigurimit Tool Integrim. Rising Antivirus Free Edition është një zgjidhje pa kosto për përdoruesit e personale për jetën e Ringjalljes antivirus 2008, ndërsa ende siguron nivelin e njëjtë të zbulimit dhe aftësi mbrojtëse, Rritja antivirus 2008. Shqyrtim Editor: Recensori, 2008-10-27 08:27:00 PC tona, kanë provuar të jetë një platformë e madhe për fraudsters internet për të kryer aktivitetet me qëllim të keq, dhe kështu ne dëgjojmë shpesh në lidhje me sulmet e viruseve, Trojans, spywares, bugs, dhe malwares në sistemet kompjuterike. Në mënyrë për t'iu kundërvënë me këto kërcënime, ne preferojnë instalimit të një aplikim të përshtatshëm në antivirus PC tonë si një masë parandaluese. Këto aplikacione janë të pajisur me aftësinë për të zbuluar dhe për të hequr viruset, spywares dhe proceset e tjera të dëmshme nga PC tuaj, dhe në mënyrë efektive mbrojtje PC tuaj kundër keto dobesi. Një aplikim i tillë që mburret me karakteristika shumë të sofistikuara për të luftuar me këto sulme me qëllim të keq është në rritje Antivirus Free Edition 20,56 aplikimit. Shërbimeve është i aftë për të mbrojtur sistemin kundër llojeve të ndryshme të kërcënimeve, viruse, worms, rootkits, Trojans, etj Ajo skanon dhe pastron kompjuterin tuaj për të mbrojtur atë nga proceset e dëmshme për shëndetin me qëllim të keq, që shpesh shkaktojnë dëme të rënda. Rising Antivirus Free Edition 20,56 është një aplikim kompetent antivirus që mbështet me përdoruesit në zbulimin dhe largimin e viruseve, Trojans, dhe proceset e tjera të dëmshme nga sistemet e tyre. Nga ana e prezantimit, interface e aplikimit është projektuar për të dhënë një pamje impresionuese, madje edhe karakteristika janë vendosur vetëm duke pasur parasysh lehtësinë e përdoruesit. Mundësia e parë në toolbar është 'Ballina' që tregon informacion në lidhje me aplikimin dhe scan PC e fundit të kryera nga ai. Atëherë opsioni i dytë është për zhvillimin e një "Scan" për zbulimin e viruseve dhe funksionet me qëllim të keq, dhe është shfaq kërcënimet gjetur për heqjen e lehtë. Më tej ai siguron përdoruesit me karakteristika të PC të tjera mbrojtëse që janë të Vetëqeverisjes Mbrojtjes, Mbrojtja e Aplikimit, Programi për fillimin e kontrollit, Application Access Control, Computer Security Check, fshehur Procesi Zbulimi, Malicious Sjellja Zbulimi, dhe edhe më shumë. Ju mund t'i ndryshoni Paneli i punëve për të ndryshuar parapëlqimet e programit për mbrojtjen e PC. Rising Antivirus Free Edition 20,56 aplikim me kompetencë zbulon dhe heq worms, viruset, Trojans, etj, duke i dhënë përdoruesit një ambient më të sigurt të punës duke punuar në kompjuter. Për ecurinë mbresëlënëse dhe tipar të lavdërueshme-përcaktuar, programi është caktuar me 4 pikë rating.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.