Kerko me Shume ne Web

AnVir Task Manager Free Portable 5.5.2

Friday, 28 August 2009


Mjet që kontrollon çdo gjë kandidon për kompjuter dhe siguron enhancements Windows që të ndihmojë në çdo punë ditë Monitorimi i sistemit tuaj dhe ta zëvendësojë Windows Task Manager • Informata të plota në lidhje me proceset, lidhje interneti, temat, shoferët e • Informacion për fillimin e programeve dhe shërbimeve. Bazës së të dhënave e integruar me Përshkrimet për 70 000, + programe për fillimin, Internet Explorer Toolbars dhe shërbimet Icons • në sistemin tabaka që tregojnë: CPU, diskut, rrjetit, memorie dhe bateri Laptop Shpëtoj e viruseve, trojans, spyware dhe malware se antivirus tuaj humbur • Vlerësimi i Sigurimit të rrezikut për secilin proces aktiv, shërbimi dhe fillimin e programit. • Merr njoftim kur ndonjë program përpiqet për të shtuar vetë për fillimin Përmirëso dhe ndreq XP apo Vista • Tweaker që u jep qasje direkte në qindra XP / Vista settings • Kliko mbi titullin e çdo kërkesë të: o minimizuar dritaren në sistemin tabaka o ta dritare gjysmë-transparente dritare o pin 'gjithmonë në krye' • Lista e dosje të përdorur kohët e fundit në Open / Save dialogs Hapësirë të lirë • Drive si një bar me ngjyra horizontale në Windows My Computer ' Speed up PC tuaj dhe për fillimin e Windows • Disable apo fshij programet për fillimin e që ju nuk keni nevojë • "vonuar fillimin e" ju lejon të ngritur ndonjë program gjatë nisjes për të kandiduar disa minuta më vonë pas nisjes Windows. • fillimin e programeve të kandidojë për të minimizohet system tray, ose si një ikonë lundrues, ose si shërbime në Windows startup • Bilanci i përdorimit të CPU, memorie jam optimist, përveç prioritet procesin Looking for a then, patch, numrin serial, kodin e regjistrimit ose gjenerator kryesor (keygen) është e paligjshme. http://www.anvir.com Shqyrtim Editor: Recensori, 2008-10-24 08:33:00 Kompjuter kanë kthyer tani të jetë një one-stop destinacion për magazinimin fotografi dhe dokumenteve tuaja të rëndësishme. Ndërsa ruajtjen numër i madh i dosjeve apo kryerjen e çfarëdo pune në kompjuterin tuaj, ju mund të ishin përballur me punën e ulët të sistemit. Infeksioni me viruset, Trojans dhe malwares tjera gjithashtu mund të pengojë punën e sistemit tuaj në mënyrë të konsiderueshme. Në mënyrë për të shmangur situata të tilla dhe për të siguruar ecurinë e përsosur e PC tuaj, ju mund të përpiquni AnVir Task Manager Online Portable 5.2. Aplikim është i aftë për të siguruar informacion të detajuar në lidhje me proceset e ndryshme, shërbimet, shoferë, etj duke u zhvilluar në PC tuaj, dhe gjithashtu zbulon viruset, spyware, etj, që potencialisht mund të dëmtojnë sistemin tuaj. AnVir Task Manager Free Portable 5,2 është aplikimi i multifunksionale që mbështet rritjen performancen e sistemit, të mbajtur një kontroll mbi kërcënimet e sigurisë, si dhe funksione të ndryshme të tjera. Ndërfaqen e programit përbëhet nga tipar thjeshtë-përcaktuar, i cili lejon përdoruesit të kryejnë funksione të ndryshme si per preferencat e tyre. Me opsionin për fillimin e ju mund të menaxhoni numri i madh i programeve për fillimin, shërbimeve, toolbars Internet Explorer, etj që të kandidojë në PC tuaj. Ju mund të kontrolloni edhe për aplikimin e instaluar në sistemin tuaj dhe edhe mund të hiqni padëshiruar, duke përdorur Aplikime 'funksion'. Ju mund të merrni kontrollin e plotë, menaxhimin dhe monitorimin 'Proceset' running në sistemin tuaj. Merrni informacion të plotë në lidhje me shërbimet e sistemit, dhe edhe ju mund të kandidojë si programet e shërbimeve me fillimin Window. Pjesa e poshtme e ndërfaqes ju ofron me opsione të ndryshme si të Përgjithshëm, Product Information, DLL, Files, Connections, Performance, Statistikë, dhe kështu me radhë. Ju mund të kryejë lehtë kontrolloni virus, proceset e zgjedhur, dhe gjithashtu aplikimi përgatit shkrimet e aktiviteteve. Të gjitha këto dhe shumë funksione të tjera janë të mbështetura nga programi. AnVir Task Manager Free Portable 5,2 përbëhet nga gamë të gjerë karakteristikash që ju ndihmon në menaxhimin e të gjitha aspekteve të kompjuterit tuaj, për ta bërë atë funksion miri, sipas konfigurimin paraprakisht. Aplikim ofron tipar kompetente caktuar, dhe funksionon pa probleme të ofrojnë mbrojtje efektive për PC tuaj. Duke marrë të gjitha karakteristikat e tij dhe funksionalitetin parasysh, aplikimi është të vlerësuarat deservingly me 4 pikë rating.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.