Kerko me Shume ne Web

Keylogger Hunter 3.01

Friday, 7 August 2009


Gjë e dobishme për bllokimin e aktivitetit të keyboard programe monitorimi duket running në PC tuaj. Neutralizes 66% e keyloggers, privuar ata të informacionit rreth presion çelësat. Keylogger gjuetar u krijua, e cila paralyzes akumulimin e informacionit nga Hook-bazuar keyloggers. Ky program nuk është as një detektor, as një disabler e keyloggers; paralyzes ajo keylogger parimin e funksionimit, duke u bazuar në grepa. Kjo do të thotë, të programit (që punojnë në kohë reale mode) deletes Windows' informacion në lidhje me presion çelësat, të cilat mund të jenë kapur nga Hook-bazuar keyloggers. Rezultati i procesit të tilla është një file i zbrazët keylogger, nga të cilat nuk do të thotë mund të përmbajë të dhënat në lidhje me presion çelësat. Përdorimi i Keylogger gjahtari ju lejon të jenë më pak të varura nga freskim dhe tërësisë antivirus e bazës së të dhënave, të cilat mund të përmbajnë asnjë informacion në lidhje me një version të rralla të një keylogger. Pra, ju keni një mundësi për të instaluar në kompjuterin tuaj dhe përdorni një program të posaçëm, i cili do të luante një rol të një 'skalion të dytë' të sigurisë për të dhënat tuaja. Editor përmbledhje: recensues, 2008/04/02 11:17:00 A keni qenë të brengosur për sigurinë e të dhënave tuaja dhe ju dyshim se PC tuaj mund të jenë të ketë ndonjë program keylogger? Ky është një program keylogger Spyware se detects dhe shënimet e presion çelësat. Kjo e bën tuaj informatave dhe të dhënave të pasigurt si çdo gjë që do të regjistrohen lloji. Nëse keni dyshime të një mbi PC tuaj atëherë ju mund të përpiquni të Keylogger gjuetar 2.15. I softuerëve deletes Windows informacion që regjistrohet nga Hook bazë keylogger. Ajo nuk ka rezultate në kapjen e presion nga çelësat e keyloggers. Ajo ju kursen keyloggers nga ndjekja e punës suaj ose informacion. Pra, nëse ju keni dyshime rreth vazhdueshme duke u snooped dhe doni të bëni PC sigurt vetëm atëherë ju duhet të merrni Keylogger gjuetar 2.15. Keylogger gjuetar 2/15 ndihmon në zbulimin e këtyre loggers kyçe që janë të vështirë për të zbuluar si ata punojnë në vjedhje mode dhe nuk janë zbuluar edhe nga detyra e menaxherit. Ata të gjithë strokes kapjen e tastierës tuaj dhe në mënyrën se informata është e kaluar në të personit tjetër. Kjo dëshmon të jetë kërcënim për sigurinë tuaj të dhënave konfidenciale fotografi si ju mund të merrni dhe të ditur se mund të krijojë probleme. Pra, nëse mendoni se jeni të paturit e një keylogger po punon në sistemin tuaj atëherë ju mund ta instaloni software. Ajo merr hap themelore dhe ndalesa kryesore strokes nga të qenit e regjistruar nga keylogger program. Ajo erases informacion që merr mbledhura çikël Windows rreth ndonjë presion kyç përpara se të mund të arrijë në program me qëllim të keq. Duke rezultuar në fshirjen e dashakeqe program nuk merr asnjë informacion kapur pash se kursen informacionit tuaj nga të qenit rrjedhur. Keylogger gjuetar 2/15 është e aftë të erasing e strokes në mënyrë që të dhënat tuaja mbetet konfidencial dhe nuk merr shpalosen të dikujt tjetër përveç teje. Ky program ka qenë vlerësua me 3.5 pikë për vlerësimin e funksionimit dhe aftësive për të mbrojtur punën tuaj.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.