Kerko me Shume ne Web

Panda Antivirus Pro 2010 9.00.00

Thursday, 6 August 2009


panda antivirus Pro 2010 është më e lehtë për ta përdorur dhe më intuitive mbrojtje për kompjuterin tuaj. Just install it dhe të harrojmë për viruset, Spyware, rootkits, hakerat, online mashtrimit dhe vjedhjet e identitetit. Chat, ndajnë fotot dhe videot, bankare dhe të blejnë online, read your favorite blogs apo thjesht sërf Web, me paqe të plotë i mendjes. Dhe në sajë të përmirësimit të teknologjisë Kolektive të Inteligjencës, zgjidhja është tani shumë më shpejt se versionet e mëparshme. Ju gjithashtu do të ketë në dispozicion Mbështetje Teknike 24h-365d, 24h-SOS shërbimit dhe e përditshmja siguruar informatat më të reja që ju të gjithë janë të mbrojtur kundër kërcënimeve të reja që shfaqen të gjithë botën. Saj-e-lehtësuar përdorimin, thjeshtësi dhe të ofrojë një mbrojtje maksimale e minimale me ndikim në PC tuaj Editor përmbledhje: recensues, 2009/07/01 10:03:00 Virus, Spyware, hakerat, rootkits, të gjitha këto fjalë janë të njohura për përdoruesit e PC, dhe i bëjnë ato plotësisht të ndërgjegjshëm rreth PC e tyre të sigurisë. Kjo shpesh shkakton të ndërgjegjes kërkim të një kompetente anti-virus e shërbimeve që mund të mbrojë PC nga të gjitha llojet e kërcënimeve të mundshme. Anti-virus shërbimet mbajtur konstant shqyrtoj PC tuaj për kërcënimet dashakeqe dhe proceset, dhe zbuluar ose të bllokojë ato pushtuese dhe dëmtojnë PC tuaj. Nga një larmi të madhe të shërbimeve të tilla janë të shpërndara në tërë web, panda antivirus mjet ka qenë një nga emrat më të besuar. Ajo ka lëshuar e saj të ri Freskojeni panda antivirus Pro 2010 9.00.00 aplikimit për të mbrojtur sistemin tuaj më të mirë. Duke përdorur këtë mjet, ju thjesht mund të harrojmë rreth kërcënimeve si viruset, rootkits, Spyware, online mashtrimit, hakerat, dhe vjedhjet e identitetit. Me mbrojtje aktive e panda antivirus, ju mund të ndajnë lirisht photos, videos, bëjnë online bankare, blej online, lexojnë dhe shkruajnë bloge, ose thjesht sërf internetit. Hapja me ndërfaqe të mirë, e panda antivirus 2010 Pro fillimisht tregon Statusin, Skano, Report, karantinë, dhe Shërbimet tabs. Statusi tab ju lejon që të kontrolloni të dhënat në lidhje juaj e fundit scan PC dhe mbrojtje, dhe Skano tab përfshin opsione për të ju lejojnë të gjitha scan My Computer, hard disk, mail, dhe sende të tjera. Ju mund të filloni me ndonjë të kërkuara skanograf, së bashku me të cilat ju mund të shkoni edhe per zbulimin e dobësitë me kusht button. Kjo përbëhet nga tab Settings gjithashtu për të bërë aplikimin në funksion user-defined termat; dhe Listën scan ekzekutimin tipar të veçantë për të përcaktuar një kohë kur programi automatikisht do scan PC tuaj. Nëse ju dëshironi të mëtejshme për të parë të dhënat e procesit dhe rezultatet e tij, njofton tipar është atje për të ndihmuar. Ndërsa karantinë tregon listën e karantinuar viruset, e cila mund edhe të restaurohen, nëse ka nevojë. Preferencat e Shërbimeve dhe janë gjithashtu të vlefshme për ju dhe për të shqyrtuar modifikoj. Duke përdorur të panda antivirus Pro 2010, PC juaj të bëhet një vend të sigurt për të ruajtur juaj personale profesionale, si dhe të dhënave. Duke cituar e saj të dukshme me metrazh të shoqëruar nga të vëna saj të veçantë dhe të mrekullueshme performancës, programi është caktuar të vlerësuar me 4 pikë.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.