Kerko me Shume ne Web

Internet Download Accelerator 5.7

Friday, 28 August 2009


Internet Download Accelerator është lehtë për ta përdorur dhe menaxher efektiv që mund të rrisë shkarko shkarko shpejtuar deri në 500 për qind. Ajo përdor shumë intelektual-download seksion teknologji për të dhënë shfaqjen më të mirë të mundshme për të gjitha llojet lidhje, rinis thyer shkarkime, mbështet FTP, HTTP dhe protokolle HTTPS, firewalls, proxy servers, cookies, përcjellëse, autorizim dhe një shumë të platformave të ndryshme dhe servers. Me IDA-s ju mund të shkarkuar dhe ruajtur video nga video popullor për ndarjen e shërbimeve: YouTube, Google Video, Metacafe and others. IDA ju lejon të përshtatshme të menaxhuar shkarkime nga orginizing ata në kategori me zbulimin e kategori mundësi automatike. Lista e kategori ka uniqe drag and drop mundësitë e menaxhimit download. Një tjetër tipar origjinal është Aktiv Visual teknologji Shporta në mënyrë të konsiderueshme që të përmirësojë përvojën tuaj shkarko duke i dhënë juve akses të shpejtë në veçoritë e programit më të dobishme. Integruar FTP Explorer ju lejon të përshtatshme të shfletoni faqet e FTP. IDA-s gjithashtu ju lejon juve të shfletoni arkivat ZIP para ngarkimit të tyre dhe të zgjedhin vetëm dosjet e dëshiruar për ta shkarkuar. IDA integron në Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Apple Safari, Mozilla, Opera dhe të tjerët. Gjithashtu IDA shton një toolbar për Internet Explorer, monitoron dhe bashkëpunon Clipboard sistemit me programet antivirus. Veçori të tjera përfshijnë: mbështetje plug-ins, lëkurat mbështetje, Scheduler, menaxher site, importit dhe eksportit të listës shkarko, mënyrat e ndryshme shkarko shpejtësi, shkarkime histori, multi-language interface option. IDA integron në katalogun MyTopFiles.com skedar mundësuar që ju të kërkoni për fotografi dhe pasqyra e drejtë nga programi dhe për të marrë informacion rreth programeve më popullore, muzikë, arkivave, dokumenteve etj Duke nënshkruar ju do të jeni në gjendje për të shtuar komente per fotografi, shtoni fotografi tek favoritet tuaj në dispozicionin tuaj në çdo kompjuter të lidhur në internet. Shqyrtim Editor: Daily Shqyrtime Team, 2006-04-05 01:10:10 Internet Download Accelerator do të rritet në mënyrë drastike shpejtësia e shkarkime tuaj. Get këtë mjet të veçantë dhe të shohim shkarkime tuaj të përshpejtuar nga 500 për qind. Me punën e epror dhe ndërfaqe të thjeshtë këtë mjet zgjidh problemet themelore që të çojnë në shkarkime të ngadaltë, me shpejtësi të ulëta, shkarkimet rinisjen e thyer dhe menaxhimin e dosjeve shkarkuar. Ky mjet inteligjent ndan skedar shkarkimit në disa pjesë dhe dinamike shkarkime ato në të njëjtën kohë gjatë shkarko vetë. Ky mjet i mbështet të gjitha popullor si shfletues Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, Netscape dhe të tjerët ku ajo mbështet HTTP, FTP dhe protokollet HTTPS. Mjet është i aftë për të monitoruar sistemet clipboard tuaj për të zbuluar URL në clipboard. Mjet efikas është kompatibil me çdo lidhje dhe mbështet lëkurat, plug-ins dhe shpejt kontrollon çdo përditësimet. Kjo duhet të ketë mjet është i mbështetur me karakteristika të thjeshtë dhe gjithashtu një bar IDA-s për Internet Explorer.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.