Kerko me Shume ne Web

Kaspersky AntiVirus 2009.3

Friday, 28 August 2009


Kaspersky antivirus, siguri të besueshme dhe kontrollin mbi të gjitha burimet e virusit të pasigurt. Kaspersky antivirus mbron kundër viruseve panjohur, Trojans dhe krimbat duke përdorur teknologjitë më të fundit të sigurisë. Përhershëm e-mail anti-virus filtrimit. Mbron të dhënave të ruajtura. Mbron nga spyware dhe adware, të gjitha llojet e keyloggers. Supports arkivuar dhe ngjeshur fotografi. Fotografi karantinën infektuar. Get Kaspersky antivirus sot për të bërë të sigurtë kompjuterin tuaj! Shqyrtim Editor: Recensori, 2009-02-04 10:24:00 Me çdo ditë kompjuterat tanë janë ekspozuar në variante të reja e kërcënimeve të sigurisë, nga viruset jashtëzakonisht virulent të sulmeve dinak phishing. Kjo mandateve nevojë për një dobi të plotë dhe të fuqishme që ofron mbrojtje antivirus shenjte dhe një aplikim i tillë është antivirus Kaspersky 2009,2. Kjo kërkesë shquar është në gjendje të zbulimin dhe fshirjes Trojans, worms, spyware, adware, phishing sites, etj me lehtësi lehtë. Mbështet software antivirus e-mail filtrimit, mbrojtjen e të dhënave të ruajtura, skanim i dosjeve ngjeshur dhe arkivuar dhe është veçanërisht i aftë po mbron ne kur ne jemi online. Duke përdorur programin antivirus ju mund të shpëtoj nga dobësitë e mori, dhe ai nuk lejon programin e dëmshme intruding sistemin tuaj. Për më tepër, ai siguron edhe një alternativë Rikthim Sistemit për riparimin gabime ka ndodhur për shkak të sulmit malware. Është amazingly shpejtë në zbulimin e çdo proceset e dëmshme, dhe ajo menjëherë kryen veprime korrigjuese të përcaktuara ose bën që ju të përcaktoni një veprim. Kaspersky antivirus 2.009,2 përbëhet nga një ndërfaqe dizajnuar intuitive me karakteristika të ndryshme të vendosur në tablon e majtë. Po vjen te opsionet e vendosur në ekran, opsioni Mbrojtjen '' mundëson përdoruesve për të ndryshuar nivelin e mbrojtjes për Anti-Malware, Pa të Sigurimit, dhe Sistemit të Sigurisë. Ajo gjithashtu tregon detaje në lidhje me statusin e bazës së të dhënave, kërcënimet aktive, dhe tregon objektet në karantinë në zonën e ekranit të drejtë. 'Option Scan' ju lejon të kryejë një hetim të plotë me sistemin "Full Scan 'apo' Quick Scan" të disa zonave të ndjeshme. Më tej, database virusi mund të rifreskohet herë pas here për të mbajtur nivelin e mbrojtjes të lartë. Lëvizin për në pjesën funksionale, ajo mbron kompjuterin tuaj nga viruset, worms, Trojans, spyware, adware, kërcënimet panjohur, faqet malware, viruset bazuar në Packers duke bllokuar dhe fshirjes e tyre. Ai jep në kohë reale dhe mbi-kërkesën për skanim, fotografi, email, Internet traffic, Java Scripts, Visual Basic scripts, aplikimet dhe dobësi në internet explorer, të dërguarit e çastit, etj Për më tepër, fotografi zbuluar dhe fshirë si infektuar mund të rikthehen, nëse nevojshme, dhe siguron raporte me informacion mbi detajet skanim, ngjarjet, backups, etc info. Pas aplikimit mbrojtjen e Kaspersky antivirus 2.009,2, ju patjetër do të gjeni PC tuaj mjaft të sigurt nga kërcënimet e ndryshme. Programi fiton me një rezultat 5 pikë vlerësimi për varg tij inovative e tipare, me kohë alarme, raportimit të detajuar dhe performancën e përgjithshme yjor që e vendos atë drejtë në ligë të produkteve të lartë antivirus.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.