Kerko me Shume ne Web

AXIGEN Enterprise Edition for Windows OS 6.2.2

Friday, 28 August 2009


Një përgjigje e përkryer për sfidat komplekse dhe kërkesat e ndërmarrjeve të përbashkët, AXIGEN Enterprise Edition features groupware, Personal Organizer Publik Dosjet, Klasët Llogaria dhe shumë më tepër. Ofrimi i avancuar politikave të sigurisë dhe shërbimeve efikase 24x7 mbështetje teknike, mesazheve të Ndërmarrjeve zgjidhje objektivat bizneset me hierarkitë përpunuar dhe menaxhimin e një ose më shumë zyra. Shërbimet kryesore: (E) SMTP/IMAP/POP3/WebMail, Server Lista e integruar, të avancuara Logging / Reporting, të gjitha të kontrolluar nga WEB të centralizuar / CLI Administrata. AXIGEN është në dispozicion për Windows Server 2003 dhe Windows XP sistemet operative. Groupware dhe bashkëpunim avancuar: -Dosjet e përbashkët dhe lejet me (grupet e tjera) e përdoruesit -Folders Speciale Pa apo statusin zënë bazuar nė ngjarje Kalendari Dergoni email-në emër të një tjetër përdorues -AXIGEN Outlook Connector zbatimin më Exchange-si karakteristika Menaxhimi i kohës dhe mobiliteti: Qasje WebMail nga PC dhe mobile phones -Personal Organizer (Kalendari / Detyrat / Ditar / Shënime) -Mbështetjes bashkëpunuese në dispozicion nga WebMail dhe MS Outlook -Active Directory Integrimit Libër Adresa (personale, publike dhe kontaktet domain) User-grupe dhe lista postimesh për rrjedhat e komunikimit e thjeshtuar -Localized WebMail (editor HTML, RPOP templates, adresa email-i përkohshëm) -Replace/remove Fjalë fyese në mesazhin e Sigurisë Server: -Multiple antivirus dhe antispam mbështetje Anti-imitim dhe Zbatimin e Politikave Fjalëkalimi -SMTP Firewall, Built-in peshk mashkull mbështetje -Zbatimi i politikave të sigurisë përmes blacklists, Rregullat Mesazh Pranimi DomainKeys dhe Ri-pajtim -Vendi IP Filtering -Available add-on: Commtouch Real Time antispam Mbrojtjen Teknologji e fuqishme: -Beqar ruajtjen e-mail dërguar marrësit të shumta -Listat gjithëpërfshirës dhe statistika -FTP Backup dhe Restore -Tools Automatik migrimit Shkarko kopjen tuaj Tani! .

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.