Kerko me Shume ne Web

AnVir Virus Destroyer 5.5.2

Friday, 28 August 2009


Mjet që kontrollon çdo gjë kandidon për kompjuter dhe siguron enhancements Windows që të ndihmojë në çdo punë ditë Monitorimi i sistemit tuaj dhe ta zëvendësojë Windows Task Manager • Informata të plota në lidhje me proceset, lidhje interneti, temat, shoferët e • Informacion për fillimin e programeve dhe shërbimeve. Bazës së të dhënave e integruar me Përshkrimet për 70 000, + programe për fillimin, Internet Explorer Toolbars dhe shërbimet Icons • në sistemin tabaka që tregojnë: CPU, diskut, rrjetit, memorie dhe bateri Laptop Shpëtoj e viruseve, trojans, spyware dhe malware se antivirus tuaj humbur • Vlerësimi i Sigurimit të rrezikut për secilin proces aktiv, shërbimi dhe fillimin e programit. • Merr njoftim kur ndonjë program përpiqet për të shtuar vetë për fillimin Përmirëso dhe ndreq XP apo Vista • Tweaker që u jep qasje direkte në qindra XP / Vista settings • Kliko mbi titullin e çdo kërkesë të: o minimizuar dritaren në sistemin tabaka o ta dritare gjysmë-transparente dritare o pin 'gjithmonë në krye' • Lista e dosje të përdorur kohët e fundit në Open / Save dialogs Hapësirë të lirë • Drive si një bar me ngjyra horizontale në Windows My Computer ' Speed up PC tuaj dhe për fillimin e Windows • Disable apo fshij programet për fillimin e që ju nuk keni nevojë • "vonuar fillimin e" ju lejon të ngritur ndonjë program gjatë nisjes për të kandiduar disa minuta më vonë pas nisjes Windows. • fillimin e programeve të kandidojë për të minimizohet system tray, ose si një ikonë lundrues, ose si shërbime në Windows startup • Bilanci i përdorimit të CPU, memorie jam optimist, përveç prioritet procesin Looking for a then, patch, numrin serial, kodin e regjistrimit ose gjenerator kryesor (keygen) është e paligjshme. http://www.anvir.com

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.