Kerko me Shume ne Web

Easy PC Firewall 2.0.2

Friday, 28 August 2009


Easy PC Firewall: Mbrojtja ka qenë kurrë aq e lehtë - Internet Security - antivirus, Si ka të lehtë pc punon firewall?, Pse të zgjidhni për firewall lehtë pc?, Easy PC Firewall 2.0.2 version është liruar! Më të mirë të sigurisë në internet "software dispozicion. Shqyrtim Editor: Recensori, 2009-01-15 07:19:00 Easy PC Firewall është një produkt i ri për të mbrojtur kompjuterin tuaj kundër Viruses, Trojans, ndërhyrës, hackers, crackers and more! Pros: Easy PC Firewall është një mbrojtje firewall për PC tuaj. Një firewall pengon qasjen e paautorizuar në sistemin e rrjetit kompjuterik. është një koleksion të integruar të sigurisë masat e dizajnuara për të mos lejojë akses të paautorizuar në një sistem elektronik në rrjet kompjuteri në bazë të rregullave të përcaktuara nga përdoruesi .. Ajo mund t'i lejoje, mohojë, encrypt, dekodojnë, ose prokurë të gjithë trafikun kompjuteri midis domains sigurimit të ndryshme. Kjo pjesë e software përpiqet të sigurojë të gjithë atë. Për këtë qëllim duhet të jetë në gjendje software për të inspektuar të gjitha të trafikut hyrëse dhe dalëse nga / në internet. Ndërfaqja e përdoruesit për të hartuar programin ju lejon të bëni që lehtë. Trafikut përbrenda, jashtë dhe bllokuar janë treguar qartë. Ju kanë kontrolle të tilla si mjeshtër të lejojë të gjithë dhe për të bllokuar të gjitha aplikacionet nga trafiku dërguar jashtë në internet. Një kontroll selektiv i tretë është "pyesni mua". Kjo ju lejon të selektive bllok applications. E gjithë kjo është ndihmuar nga një ekran i listës së kërkesave kandidon për sistemin. Ndërkohë që ju lejon të aktivitetit të dyshimtë keni nevojë për mjete për të mbytur aplikacione që janë të dyshimtë. Procesi vrasës ju lejon të zgjidhni një proces specifik drejtimin dhe të përfundojë atë nëse kërkohet. Ju mund të le një proces lëshohem shumë dhe pastaj le të rinisë në një pikë. Vrasës Procesi gjithashtu tregon informacion të detajuar në lidhje me drejtimin e proceseve në sistem. Qasje të përpjekjeve të reja janë me flamur dhe vigjilent shfaqet me butonat që ju lejon ose për të bllokuar hyrjen ose për të lejuar atë. Kjo ju lejon të zbatojë politikën e parazgjedhur ose një nga dy qasjet më të rëndësishme për firewalls, të lejojë të gjitha ose të bllokojë të gjithë. Cons: Problemi më i madh, për të gjithë firewalls të tilla, është se ju duhet të dini se çfarë është duke bërë çdo proces të jetë në gjendje të vendosë nëse do të lejojë një ose bllokojë atë. Nëse ju nuk e dini ju `ll duhet të shikoni në internet dhe që mund të bëhet mjaft e një sherr përdoruesit kryesorë për të marrë shanset dhe të çojë në sulme mbi sistemin. Gjithsej: Me një të mirë dhe i lehtë për t'u përdorur ndërfaqe kjo është krejt një firewall efektive. Vlerësimi i përgjithshëm është 4 yje.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.