Kerko me Shume ne Web

VIRUSfighter 5.99

Friday, 28 August 2009


Nëse keni nevojë për një program antivirus për kompjuterin tuaj, VIRUSfighter është për ju. VIRUSfighter është një përdorues-miqësor program antivirus për Microsoft Windows që është e lehtë për të instaluar në kompjuterin tuaj dhe ju jep mbrojtja më e mirë që ju mund të merrni. VIRUSfighter është mbrojtja tuaj kundër kompjuterin tuaj duke u shkatërruar nga një virus. Programi është i lehtë për t'u instaluar, dhe pastaj shkon diskrete në sfond, duke shikuar për kërcënime. Sa herë që një shpërthim të ri virusi ndodh, një antidot efektiv është lëshuar me shpejtësi dhe instaluar automatikisht - ju nuk keni për të hequr një gisht. VIRUSfighter është solli juve nga SPAMfighter, udhëheqëse e Evropës Anti Spam Filter zhvilluesi i saj.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.