Kerko me Shume ne Web

AXIGEN SP Edition for Windows OS 6.2.2

Friday, 28 August 2009


Një klasë zgarë mesazheve zgjidhje me mbështetjen e jashtëzakonshme teknike, AXIGEN Service Provider Edition ofron shpejtësi, siguri dhe besueshmërinë. Failsafe saj, magazinimi sistemi inteligjent i ju ndihmon të shmangur ndonjë ndërprerje të shërbimit ose humbje të të dhënave. Ajo ofron qetë migrimit, automatike nga ndonjë palë e tretë mail server dhe ju ndihmon të ndërtuar mirë dhe zgjidhje më tërheqës për bazë tuaj të konsumatorëve, me çmime shumë konkurruese. AXIGEN shkon në Windows Server 2003 dhe Windows sistemet operative Windows XP dhe siguron E) SMTP, IMAP4, POP3 shërbime, aksesi Webmail nga PC dhe telefonat mobil, të integruar Lista Server, Advanced Logging / Reporting, WEB centralizuar / CLI Administrata. Administrata e lehtë dhe operacionet në server: -Klasët Llogaria (klasa të ndryshme të llogarive të japë llogari bazë dhe premium, me nivelet e shërbimit të ndryshme) -Deleguara Administrata Siguruar nga AXIGEN GrowSecure: -Multiple antivirus dhe antispam mbështetje -Multilevel filtrim (firewall-si rregulla) -SPF & DomainKeys pajtim Firewall-SMTP; Built-in peshk mashkull mbështetje -Encryption & Authentication -Access Control; Whitelisting / Blacklisting -Vendi IP Filtering -Available add-on: Commtouch Real Time antispam Mbrojtjen Profesionale AXIGEN UltraStorage: -Indexed dhënat e strukturës -Beqar ruajtjen e-mail dërguar marrësit të shumta -Storage Expandable; parandalimin mbingarkoj Për më tepër: Automatike Migracionit Engine; efektshëm Backup & Restore Rrjedhin Seamless email me Axigen Smart Processing: -Përpunimi kontrollit Thread -Menaxhimi radhë -Rradhët Virtual & kurs -Built-in DNS cache përshpejton ofrimit mesazh Menaxhimi i kohës dhe mobilitetit: -Lokalizuara WebMail (editor HTML, RPOP, adresa email-i përkohshëm) -Shpërndarjen e vonuar e porosive -Mobile interface WebMail -Në dispozicion: groupware add-on WebAdmin Demo: http://www.axigen.com/mail-server/demo/

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.