Kerko me Shume ne Web

TrustPort PC Security 2.0

Friday, 7 August 2009


TrustPort PC 2009 Sigurimit është një software zgjidhje për sigurinë e kompjuterit tuaj. Në të gjitha pikat e hyrjes, ajo mbron kundër llojeve të ndryshme me qëllim të keq kodet; ajo siguron antivirus, antispyware dhe antiadware kontrollit. Ajo kontrollon postës elektronike dhe të besueshme merr larg spam. Ajo pengon shkarkimit nga malware web mjedisit, ajo i mbron si fëmijët dhe të rinjtë kundër të pahijshme web content. Ajo të gjitha kontrollet e komunikimit me internet dhe bën të mundur bllokimin e lidhjeve të panjohur. Zgjidhja më tej rrit sigurinë e të dhënave të depozituara dhe shkëmbimin e tyre, me anë të mjeteve për çdo kohë, encryption, për komunikimet e verifikuar nga nënshkrimi elektronik, për krijimin e Encrypted arkivave, për të besueshme shredding ndjeshme e të dhënave për qëllim të jetë i fshirë. Në krahasim me versionet e mëparshme, TrustPort PC 2009 Sigurimit sjell një markë të re grafike me neat user interface moderne icons. Përveç kësaj me default skin, përdoruesi mund të zgjedhin nga qindra lëkurat e tjera, në dispozicion falas në internet. Zgjidhja mund të përdoret në dy operative modes, për fillestar, ose për përdoruesit e avancuar. Së pari ju ofron një kontroll të lehtë dhe transparente të të gjitha funksionet e domosdoshme, të dytë mundëson një Paneli i detajuar sipas nevojave të përdoruesit. Përdorues punojnë në më shumë do të vlerësojmë workstations opsionin e krijimit mbartshëm antivirus mbrojtje në një flash disk. Për të rralla rastet e dështimit fatale operacion sistemit, është e mundur për të përgatitur një disk në rimëkëmbjen paraprakisht. Kudo që ka nevojë për ta instaluar TrustPort PC Sigurimit 2009 të shumëfishta workstations, administratën qendrore mjet, TrustPort Menaxhim, është rekomanduar. Ndër karakteristikat e tij, të largët instalimin, konfigurimin dhe përditësimet e softuerit janë më të rëndësishmet. Kjo gjithashtu mundëson manipulimin e workstations qendrore në rrjetin lokal. Lidhja midis konsol aplikimit dhe server aplikacion është siguruar, kështu që ju mund të kontrollojë të gjithë zgjidhje praktikisht nga ndonjë vend i lidhur me internet.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.