Kerko me Shume ne Web

AXIGEN Mail Server Enterprise Edition for Windows 6.1

Friday, 28 August 2009


Një përgjigje e përkryer për sfidat komplekse dhe kërkesat e ndërmarrjeve të përbashkët, AXIGEN Enterprise Edition features groupware, Personal Organizer Publik Dosjet, Klasët Llogaria dhe shumë më tepër. Ofrimi i avancuar politikave të sigurisë dhe shërbimeve efikase 24x7 mbështetje teknike, mesazheve të Ndërmarrjeve zgjidhje objektivat bizneset me hierarkitë përpunuar dhe menaxhimin e një ose më shumë zyra. Shërbimet kryesore: (E) SMTP/IMAP/POP3, qasja WebMail nga PC dhe telefonat mobil, të integruar Server List, avancuara Logging / Reporting, të gjitha të kontrolluar nga WEB të centralizuar / CLI Administrata. AXIGEN është në dispozicion për Microsoft Windows Server 2003 dhe Windows XP. Groupware & bashkëpunim avancuar: -Dosjet e përbashkët dhe me leje (grupet e tjera) e përdoruesit -Permissions Grant në dosje të veçanta në një grup shfrytëzuesi; trashëgimi mbi pemë dosje -Permissions: mbështetura-up & restauruar duke përdorur FTP-Rikthim -Folders Speciale -Shiko një i lirë / zënë statusin bazuar në kalendarin e ngjarjeve Dergoni email-në emër të një tjetër përdorues -Manage ndarjen e lejeve nëpërmjet WebMail, Outlook dhe klientët IMAP email mbështetës ACL -AXIGEN Outlook Connector zbaton më Exchange-si karakteristika Menaxhimi i kohës dhe mobilitetit: -Personal Organizer: Kalendari / Detyrat / Journal / Shënime dhe mbështetje bashkëpunuese në dispozicion nga WebMail & Outlook; Active Directory Integrimit -Outlook Rregullat Wizard -Localized WebMail: editor HTML, RPOP templates, adresa email-i përkohshëm -Shpërndarjen e vonuar e porosive -Mobile WebMail Interface Sigurisë Server: -Antivirus dhe antispam mbështetje -Kundër politikave imitim, Fjalekalimi Politikave Zbatimi SMTP-Firewall Politikat e sigurisë përmes blacklists, Rregullat Mesazh Pranimi -DomainKeys & SPF në përputhje -Vendi IP Filtering Teknologji e fuqishme: -Listat Gjithëpërfshirës dhe statistika -Beqar ruajtjen e-mail dërguar marrësit të shumta -Tools Automatik migrimit -Klasët Account , Shkarko Tani.

0 comments

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

McAfee Antivirus Program i shpallur si me te Fuqishmit kunder Virusave

Nese sado pak ju ka ndihmuar Blogu yne ,atehere ju lutem ngarkoni keto dy linke ne Websitet Tuaja qe jane:http://www.you4dating.com/ si dhe blogu yne per ju ne shqip me informacione te shumta nga te gjitha lemit.http://shkarko-programe.blogspot.com/Faleminderit dhe Respekt.